Ingrediente
- - 220 g zahar
- - 150 g faina
- - 4 oua
- - 150 g unt
- - 1 lingurita extract de vanilie
- - o cutie de ananas feliat
- - cirese glasate
Mod de preparare
Pentru inceput incingeti cuptorul la 160 C. Asezati feliile de ananas si ciresele glasate intr-o forma rotunda de tarta.
Mixati ouale, zaharul si extractul de vanilie pana ce compozitia isi tripleaza volumul. Apoi incorporati faina si untul topit. Turnati compozitia peste feliile de ananas.
Coaceti pana ce prajitura capata o culoare aurie si trece testul scobitorii.
Cand prajitura este gata scoateti din cuptor si presarati cu putin zahar pudra sa nu se lipeasca de farfurie. Asezati o farfurie deasupra si cu mare grija sa nu va ardeti, rasturnati prajitura.
POFTA BUNA!!!
Mixati ouale, zaharul si extractul de vanilie pana ce compozitia isi tripleaza volumul. Apoi incorporati faina si untul topit. Turnati compozitia peste feliile de ananas.
Coaceti pana ce prajitura capata o culoare aurie si trece testul scobitorii.
Cand prajitura este gata scoateti din cuptor si presarati cu putin zahar pudra sa nu se lipeasca de farfurie. Asezati o farfurie deasupra si cu mare grija sa nu va ardeti, rasturnati prajitura.
POFTA BUNA!!!
No comments:
Post a Comment